Bubbelbad - Spa - Swimspa

houten zwembaden

Spa Outdoor atmospheres.


Een spa of bubbelbad voor elk budget...


Een bubbelbad hoeft helemaal niet duur te zijn . Een 2 persoons instapmodel is reeds verkijgbaar aan 5971 € (excl btw & plaatsing)


Kies voor prijs kwaliteit

Bubbelbad of Spa in uw tuin ?


Heb je geen ruimte voor een zwembad en toch nood aan uw eigen zwemparadijs , dan is een bubbelbad of zwem spa de ideale oplossing. Na een drukke dag even ontspannnen in het bubbelbad , de ideale ontspanning voor de spieren, je voelt je gezonder en hebt een betere nachtrust.Gedragen door het water krijg je een weldoende massage van de vele jets.

Roterende jets verbeteren je doorbloeding en verlichten zo de spierprijn en de doorbloeding.

Meerdere waterstralen glijden als de ervaren handen van een masseur langs je ruggewerwels. Laat je stevig onder handen nemen door de krachtige waterstralen....


Kortom na een korte sessie in de spa voel je je herboren.
Outdoor swim spas's 

Voor als het wat meer mag zijn


Blijf sportief in je eigen swim spa Een swim spa is DE oplossing voor wie geen ruimte heeft om een volwaardig zwembad te plaatsen maar toch aan de conditie wil werken en dit in combinatie met de massage therapie. De swim spa is met namevoorzien van een stevige jet stream waarbij je tegenstroom kan zwemmen om je conditie te trainen. Een zwem spa is een combinatie van een stevig tegenstroom apparaat gecombineerd met hydro massage zitplaatsen.  Hierbij hebben we zowel actie als ontspanning vooropgesteld.

INFO AANVRAAG

 
 
 
 
 
 
Bubbelbad - Spa's
Zwemspa's
 
 
houten zwembaden

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR UW PROJECT